Noves notícies sobre el jove ontinyentí Bryan, que recordem està lluitant des de fa uns mesos contra una leucèmia, un cas que hem seguit des de Ràdio Ontinyent i que sembla que de moment va bé gràcies a eixe transplantament que li va fer el seu germà major.

Edison, el pare de Bryan, ens transmetia la seua emoció ja que segons comentava “ens han comentat que el meu fill està molt bé ja que el transplantament va eixir genial”, a pesar d’això ens explicava que “encara està molt baixet en defenses i tenim un llarg camí que recórrer, però tot està eixint molt bé”.

A pesar que la situació està controlada Fina García, la mare de Bryan, ens contava en exclusiva que després de donar-li el alta, el jove va tindre que ser ingressat altres dos vegades en l’hospital a conseqüència del transplantament, però es troba bé.

Play/PauseDescargarCompartirCompartirFacebookTwitterLinkedinWhatsAppEmbeberEl código del iframe se ha copiado al portapapeles

Escucha Fina García, mare de Bryan, explica que des de l'alta mèdica han hagut d'anar dos vegades a l'hospital en Play SER

Així doncs, els metges han descartat que la malaltia haja tornat, però Bryan ha de superar ara eixos efectes secundaris del transplantament i continuar lluitant per deixar enrere el més prompte millor aquest malson.

Play/PauseDescargarCompartirCompartirFacebookTwitterLinkedinWhatsAppEmbeberEl código del iframe se ha copiado al portapapeles

Escucha La mare de Bryan explica que els metges han confirmat que no s'ha reproduit la malaltia en Play SER