Aquest divendres a partir de les 19:00 hores a l’Aula Magna del Palau de les Arts de València tindrà lloc la presentació oficial del municipi de Bocairent com Capital Cultural de la Comunitat Valenciana per a l’any 2021.

Cal recordar que anava a ser per al 2020, però degut a la crisi de la covid-19 es va decidir ajornar un any aquesta capitalitat per als municipis de menys de 5.000 habitants que convertirà Bocairent en una ciutat més turística encara del que ja era, sempre i quan la pandèmia ho permeta. Recordem que el primer acte de capitalitat 2020 anava a ser una setmana després del decret de l’estat d’alarma, pel que no es va poder estrenar.

Els veïns que estiguen interessats en acudir al Palau de les Arts han de realitzar una inscripció prèvia al número 962350014 o enviar un correu a

info@bocairent.es fins a hui dijous. L'acte serà retransmès per la televisió local.