Després d'un any que, en general ha sigut calurós, i una tardor que venia sent fins ara suau, anit es van marcar a La Vall d'Albaida les primeres temperatures negatives des del passat mes de gener. El mercuri va baixar dels zero graus i els -3.6 de Fontanars dels Alforins, la segona temperatura més baixa de tota la Comunitat Valenciana o els 0.5 d'Ontinyent, també entre les més fredes.

Que les temperatures han canviat, és un fet que a simple vista podem observar, caçadores, jaquetes, bragues i passamuntanyes eixen dels armaris i durant tota la setmana ha anat intensificant-se el fred i han anat baixant encara més eixes temperatures, que de cara al cap de setmana podrien ser encara més baixes.

José Ángel Núñez, el cap de meteorologia d’AEMET Comunitat Valenciana ha explicat que les mínimes als nuclis urbans se situaran sobre els 2 graus, unes temperatures que serien més baixes encara si el vent parara de bufar.

//

Escucha José Ángel Núñez explica perquè les temperatures no baixaran més en Play SER

A pesar que la temperatura no serà per baix de zero percissament pel citat, perquè el vent no pararà de bufar en els pròxims set o huit dies, segons el propi Núñez, als que les temperatures rondaran eixos dos graus, el vent farà que la sensació tèrmica siga inferior, pel que l'ambient hivernal ja ha arribat.

//

Escucha A pesar que ens mantindrem per damunt de 0, la sensació tèrmica serà baixa, comenta José Ángel Núñez en Play SER