Fins a tres biblioteques de La Vall d’Albaida van ser premiades, de moment de forma provisional, però quasi definitiva, al Concurs d’Animació a la Lectura Maria Moliner, un concurs d’àmbit estatal i al que per tant podia participar qualsevol biblioteca d’Espanya.

Els tres premis, tots ells de 2.000 euros, van ser per a :”Es la biblioteca, el jardin del Alma’ del municipi d’Agullent; La Lectura porta Joc d’Aielo de Malferit; i el Plan Anual de Animación lectora 2020 de Llutxent.

Precisament sobre aquesta última, la de Llutxent, la seua bibliotecària, Susana Pellicer, explica que amb aquest  ja ha sigut premiada fins a 6 ocasions, fet que "ens alegra molt i ens dóna ganes de seguir endavant", explicava Pellicer.

La bibliotecaria explica que aquest premi fa veure que és important i interessant apostar per la cultura i per la lectura, perquè és apostar pel futur i en aquest cas, a més a més, ha aconseguit el premi.

//

Escucha Susana Pellicer afirma que aquest premi demostra la importància d'invertir en cultura i biblioteca en Play SER

Susana Pellicer compta que per a aquesta edició s'ha hagut de canviar d'idea, i és que totes les activitats que s'havien programat per a 2020 van quedar ajornades per la crisi de la covid-19 i es van haver de fer altres. Precisament amb eixe treball, el de recopilar el que s'anava a fer i el que finalment es va fer es com ha aconseguit el premi el municipi de Llutxent

//

Escucha Susana Pellicer explica el projecte amb el que Llutxent ha aconseguit el premi en Play SER