El govern d’Espanya inclourà, a petició de Compromís, una esmena sobre el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi als pressupostos de l’estat per al 2021. Era una de les peticions que el diputat de Compromís a Madrid, Joan Baldoví, va fer al govern central per acceptar els pressupostos per a l'any 2021.

Joan Baldoví va estar ahir va estar a l’hoy por hoy Vall d'Albaida de la Cadena Ser. El diputat al Congrés del partit valencianista explicava precisament eixes peticions fetes al govern central i explica que "estem raonablement contents".

//

Escucha Joan Baldoví explica que van fer l'esmena sobre el tren per acceptar els pressupostos en Play SER

Joan Baldoví comentava també que degut a l’estat de la línia saben que no es suficient ja que té mancances tant de freqüències com estructurals, però que almenys és un pas després d’anys d’abandonament.

//

Escucha Joan Baldoví confesa que sap que no es suficient, però que és un pas avant en Play SER