El rumor sobre un possible confinament perimetral a Ontinyent s’ha tornat a extendre. Eixe empitjorament de les dades ha dut a tornar a pensar que eixa possibiltiat està damunt de la taula.

Durant la passada setmana vam parlar amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez que ens deia que en eixos moments no anava a tindre lloc, també des de salut pública van confirmar a Ràdio Ontinyent que no anaven a sol·licitar eixe tancament perimetral, però que depenia de Conselleria de Sanitat.

Com amb la pandèmia cada dia és diferent als demès, aquesta setmana des de Ràdio Ontinyent hem preguntat directament a la Consellera Ana Barceló, que ens confirmava que actualment no hi ha cap municipi al que s'haja plantejat realitzar un confinament perimetral. A pesar d'això, confesa que hi haurà que veure com avança la setmana.

//

Escucha Ana Barceló informa que de moment no s'ha plantejat decretar altres confinaments perimetrals, a banda dels d'Elda i Petrer en Play SER