La Conselleria de Sanitat ha donat marxa enrere a la seua decisió. Si hui en el Ser Deportivos escoltàvem a Rafa Gisbert explicant-nos tots els detalls del protocol acceptat per a admetre a les 800 persones en El Clariano, Sanitat ha revocat els permisos.

L'Ontinyent 1931 CF ha informat als seus aficionats que la revocació de la sol·licitud presentada fa una setmana pel club per atendre un aforament màxim de 800 persones en el pròxim partit en El Clariano, aquest diumenge a les 17:00. L'autorització estava atorgada mentre la situació epidemiològica es mantinguera estable, però els últims informes de Sanitat Pública amb les dades de propagació del virus fan que Ontinyent passe d'un risc mitjà a un risc alt.

Durant el dia de demà dijous, i segons els procediments establerts amb les autoritats competents, des del club s’estudiaria la possibilitat de comptar amb un aforament reduït al camp.

“La il·lusió de vestir de gal·la l'estadi era un dels objectius per al primer partit en casa, però la Junta Directiva accepta aquesta decisió, conscient que és el millor per a la salut de tots i que el treball realitzat amb un extens protocol és segur quan la situació epidemiològica ho permitisca. El club prega, al mateix temps, la màxima responsabilitat a la ciutadania d'Ontinyent per mantenir aquest coronavirus controlat”, ha finalitzat el club al seu comunicat.