S'ha donat llum verda a 67 de les 202 propostes presentades en la fase propositiva d'Ontinyent Participa. Les propostes descartades no acomplien, al parer dels tècnics, els requisits de viabilitat econòmica, urbanística o social.

També comenten des de l'Ajuntament que algunes d'elles han estat unificades per la seua coincidència. Les propostes foren analitzades pels tècnics de l'Oficina Tècnica i els departaments d'Educació, Benestar Social, Medi Ambient i Igualtat

//

Escucha Natàlia Enguix ens explica com s'ha arribat fins a aquest punt i que toca ara en Play SER

Les propostes dels tallers realitzats als diferents barris, que s’afegien a les registrades través de la web www.ontinyentparticipa.es, es van focalitzar en aspectes socials, mediambientals o igualitaris, ja que un mínim del 50% de propostes guanyadores en esta edició haurà de versar sobre estos aspectes, per tal de complir amb els objectius de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. La proporció de les propostes que continuen avant en el procés es correspondria amb estos requisits, ja que de les 67 propostes el 30% són de tipus mediambiental, el 28% són propostes socials, altre 28% urbanístiques i el 13% esportives.

//

Escucha Natàlia Enguix explica la importància dels tallers formatius en Play SER