La Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa un Pla de Xoc per a facilitar la renovació del DNI i de les Targetes d'Identificació d'Estrangers (TIE) a tots els ciutadans que el necessitin.

L'objectiu és, segons ha informat Prefectura en un comunicat, que aquelles persones la documentació de les quals hagi caducat, tant recentment com en els últims mesos, puguin renovar-la sense grans esperes. Així, si bé amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma es va prorrogar durant un any la validesa del DNI i durant sis mesos la del TIE, els interessats poden renovar ja els seus documents.

Per a això, s'han reforçat les plantilles dedicades a la renovació d'aquests documents i s'han ampliat horaris, atesos els ciutadans tant al matí com a la tarda en algunes de les oficines d'expedició.

Una de les localitats que ha vist incrementat eixe servei ha sigut la capital de La Vall d’Albaida, Ontinyent, que a l’habitual horari dels matins se suma el de la vesprada, de 16 a 19 hores de dilluns a dijous.