La història de Bryan no és desconeguda per a ningú en Ontinyent. El passat mes de juny li van diagnosticar una leucèmia Linfoblàstica Aguda, una malaltia per la que requeria un transplantament de medul·la urgent.

A falta d'un donant 100% comptabile, finalment va ser el seu germà Edison qui li va realitzar la donació de medul·la, ja que al ser familia eren compatibles al 50%. L'operació va tindre lloc el passat 5 d'octubre i va eixir bé, però Bryan ho va passar molt mal, amb vomits i malestar continu.

El passat divendres els familiars del jove ontinyentí van rebre una molt bona noticia, i és que “les defenses comencen a pujar-li, pel que se suposa que el seu cos ha acceptat el transplantament", segons explicava son pare a RàdioOntinyent.

Aquest mateix matí, Fina García, mare de Bryan, ens ha comunicat a Cadena Ser Ontinyent que  "aquest matí ha passat el metge i com les defenses van pujant i ja no té febre li han donat el alta i se n'anem a casa".

De fet a estes hores Bryan estarà ja descansant en sa casa, desitjant passar els 3 mesos en els que el cos ha d'acceptar totalment la medul·la. "Ara queda esperar que l'aspirat medul·lar diga que tot ha anat bé", explica Fina.