El grup 11 de Segona Regional iniciava aquest any amb un derbi que enfrontava al Ontinyent 1931 i el Albaidense. El marcador el va obrir l’Ontinyent amb un gol de Lluis Felipe al minut 32, arrastrant aquest resultat fins el minut 82 quan, altra vegada Lluis Felipe anotava, posant en una situació molt complicada al Albaidense que jugava amb un menys des del minut 19. El 3 a 0 va arribar abans del xiulet final, obra de Timotei Birladeanu. Així el Ontinyent segueix distanciant-se del segon i tercer classificat, mentre que el Albaidense baixa fins la sèptima posició.

Tampoc va tenir sort el Aielo, que aquesta setmana es va enfrontar al segon classificat, el Pinoso. Els dos gols a la primera part dificultaren les possibilitats del Aielo per puntuar fora de casa. El Aielo es situa octau amb 21 punts.

Empatat a punts i en la novena posició esta el Bocairent, que també punxa en aquesta jornada. Un partit contra al Ayorense que acabava la primera part sense gols, però que en a penes 20 minuts va encarrilar el conjunt de Aiora amb 3 gols.

El Agullent s’emporta un punt després del empat a 1 front al Beniarrés. Era el Beniarrés qui s’avançava en el marcador al minut 39, fins que el Agullent va empatar a la segona part amb un gol de Juan Hermoso. Així el Agullent es manté en la dècima posició amb 20 punts.