Aquest cap de setmana, l’equip de l’Olleria C.F. viatjava fins Canals per afrontar la 18 jornada de lliga. Un partit dominat per l’Olleria C.F. que va obrir el marcador en menys de 10 minuts amb un gol de Rafael Quilis. L’equip de la Vall d’Albaida continuava dominant i al minut 23 Kevin Llario posava el 2 a 0. La segona part també va estar dominada per l’equip de Olleria i al minut 67, Carlos Sanz posava el 0 a 3. El U.D. Canals anotava un gol a falta de 10 minuts per acabar el partit, deixant un resultat de 1 a 3. El equip de Olleria suma 3 punts que el situen el la sexta posició del grup 3 de Regional Preferent amb 29 punts.

Aquest cap de setmana també van jugar els equips de Primera Regional. El C.D. S.B. Ontinyent va viatjar fins la Font d’En Carros en la jornada 16 d’aquesta competició. L’equip d’Ontinyent va obrir el marcador amb un gol de Antonio Garcia, que l’equip amfitrió va empatar ràpidament. La primera part es va mantenir igualada, però al tornar dels vestuaris, l’equip de la Safor va anotar dos gols que l’Ontinyent no va poder remuntar. Així el C.D. S.B. Ontinyent baixa fins la quarta posició i suma 27 punts.

El U.D. Montaverner també va caure front el conjunt de Gandia. La primera part es va desenvolupar sense gols, però en poc més de 10 minuts, el Gandia va anotar 3 gols que posaven molt complicat el partit per als de Montaverner. Un gol de Josep Bañuls al minut 73 no va poder mitigar el resultat final de 3 a 1, que manté al U.D. Montaverner tercer per la cua amb 12 punts.