L’última jornada ha sigut positiva per als equips sèniors del Club Martínez Valls Bàsquet. Aquest dimecres, l’Eset Ontinet masculí sumava altra victòria, al igual que el sènior B Martínez valls i l’Eset Ontinet femení.

Els de Nico Sánchez viatjaven fins a Sueca per jugar un partit molt disputat, on el rival va estar molt dur. Finalment el sènior A aconseguia traure el partit i finalitzar amb un resultat de 58-69. Aquesta nova victòria revalida el lideratge de l’equip, qui s’enfrontarà aquest dissabte al tercer classificat, CA MONTEMAR a les 7 i mitja de la vesprada al Pavelló Municipal.

Per la seua banda, el sènior B MARTÍNEZ VALLS jugava el passat diumenge també amb el CB SUECA, aconseguint la victòria per 57-51. Aquest dissabte l’equip dirigit per Javi Barberà jugarà front al segon classificat.

Finalment, el sènior femení ESET ONTINET també jugava el passat diumenge en casa, i ho feia amb el CB ELDA. Un encontre en el qual les ontinyentines van ser prou superiors al seu rival. Aquest cap de setmana descansaran.