Aquesta setmana, el grup 4 de tercera divisió ens porta el derbi entre els dos equips de la Vall d’Albaida. L’ Atzeneta serà l’amfitrió d’aquest partit, que es jugarà el proper diumenge a partir de les 12 i on el Benigànim intentarà eixir de la última posició, mentre que els de Atzeneta, que va quart, tindrà l’oportunitat de consolidar-se en les primeres posicions de la taula.

L’Olleria es l’equip de la Vall d’Albaida a la Regional Preferent i aquest diumenge s’enfrontarà al equip de Muro. L’Olleria està sisé amb 32 punts.

Al grup 6 de Primera Regional està el Esportiu Ontinyent, que aquesta setmana anirà al camp de l’Alcudia de Crespins, mentre que el Montaverner s’enfrontarà al Oliva. A la cinquena posició està l’Esportiu, mentre que el Montaverner continua tercer per la cua.

Acabem amb el grup 11 de la Segona regional, on el líder, l’Ontinyent 1931 s’enfrontarà aquesta setmana al Beniarres. Altre derbi valldalbaidí serà el que es jugarà a Aielo de Malferit que rebrà al equip de Bocairent, dos equips separats per 3 punts. Albaida viatjarà fins Vallada en aquesta 18 jornada i el Agullent s’enfrontarà al Ràging Novelda.