L’Atzeneta va obrir la jornada 20 del grup 4 de tercera divisió enfrontant-se a casa contra l’Elx B. Miguel Nemesio va ser qui va obrir el marcador en benefici del equip de la Vall d’Albaida, encara que 5 minuts desprès, l’Elx va empatar el partit. No va ser fins la segona part, quan un gol de Hèctor Fernández va posar el 2 a 1 definitiu. El Atzeneta continua escalant posicions i ja està quart amb 33 punts. En la propera jornada, els d’Albelda s’enfrontaran al Club de Futbol Intercity, que es manté en la segona posició.

Per la seua banda el Benigànim no va aconseguir puntuar aquesta jornada, en la que s’enfrontava al Alcoyano, primer classificat a la competició. Dos gols a la segona part deixen al Benigànim últim amb 10 punts. Aquest pròxim cap de setmana, s’enfrontarà al Atlètic Saguntino.