Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L’Ajuntament de Ontinyent analitza l’impacte del programa de rehabilitació urbana dotat amb 2 milions d’euros

El passat 29 d’octubre l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor Joan Sanchis presentaven la consecució d’una subvenció de 2 milions d’euros per posar en marxa un nou programa de Rehabilitació Urbana a la ciutat.

Una recent reunió entre el regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, i representants de l’Associació d’Arquitectes d’Ontinyent han analitzat l’impacte a Ontinyent del nou programa ARRUR de rehabilitació urbana que subvencionen el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana.

El passat 29 d’octubre l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor Joan Sanchis presentaven la consecució d’una subvenció de 2 milions d’euros per posar en marxa un nou programa de Rehabilitació Urbana a la ciutat, i suposarà un impacte de fins a 8 milions d’euros en obres a la ciutat, en afegir-se les aportacions de l’Ajuntament i els particulars.

A l’encontre es parlava de les diferències del nou Pla respecte a l’anterior programa ARRU, ja que tant la subvenció obtinguda com la superficie d’actuació serà més del doble, arribant-se a llocs on no s’arribava dins de la zona delimitada de La Vila, Raval i Poble Nou. El Pla s'executarà fins 2023 i contempla la realització de treballs d’edificació en 30 habitatges i de rehabilitació en altres 42.

Publicado en Local 03 / 12 / 2019