Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent es prepara per al “Bou en corda” amb un dispositiu especial per al cap de setmana

Es recorda la prohibició de la participació activa dels menors de 16 anys, d’aquelles persones que no tinguen una condició física adequada o que es troben baix els efectes de l’alcohol o altres substàncies.

L'Ajuntament d'Ontinyent ultima els preparatius perquè la festa del “Bou en corda”, puga transcórrer amb normalitat i sense incidents. A tal efecte, esta setmana tenia lloc a l’Ajuntament una reunió on es va acordar que el recorregut del bou torne a La Vila, una volta finalitzada la tercera Fase de les obres de reurbanització del barri.

La reunió ha comptat amb la presència del regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz; el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia; així com representants de les forces i cossos de seguretat, associacions veïnals, associació de Festes de la Puríssima i portadors del bou.

Manuel Cuesta explicava que estos dies previs, s’han dut a terme diverses tasques de condicionament de l’espai entre les quals es troba la neteja i el cobriment de clots al recorregut, el desbrossament del pàrking del Regall, la neteja dels voltants del riu o la col•locació d’urinaris mòbils.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, recordava la prohibició de la participació activa dels menors de 16 anys, d’aquelles persones que no tinguen una condició física adequada o que es troben baix els efectes de l’alcohol o altres substàncies.

Publicado en Local 29 / 11 / 2019