Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida recapta casi 2.000 euros per a l’associació Inclou-Tea

Aquest circuit destinava 1 euro de cada inscripció a una causa benèfica. D'aquesta manera, l'associació ha rebut 1.964 euros.

El Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, organitzat per la Mancomunitat de Municipis i diversos ajuntaments i clubs esportius de la comarca, clausurava la seua onzena edició el passat divendres al nou auditori del Palomar. Aquest circuit solidari recaptava, en aquesta edició, un total de 1.964 euros per a Inclou-Tea.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, explicava que el Circuit Cajamar de Carreres Populars sempre ha tingut com a principal objectiu fer comarca a través de l’esport, col•laborant amb associacions amb un gran caràcter comarcal.

D’aquesta manera, 1 euro de cada inscripció, en cadascuna de les proves que s’han inclòs al Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, ha anat destinat a aquesta associació recaptant-se un total de 1.964 euros, una xifra superior al recaptat l’any anterior.

Des d’aquesta associació, el seu president, José Antonio Martínez, agraïa la solidaritat i el treball de la Mancomunitat i l’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida, que ha permet difondre Inclou-Tea al llarg de la comarca.