Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Agullent licita les obres del centre per a persones majors

El edifici tindrà a la planta principal una sala d’oci i descans d’aproximadament 100 metres quadrats, una sala de rehabilitació, un pati descobert exterior, així com el menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures

Les obres del Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent ja ha obert el termini perquè les empreses constructores interessades en edificar-lo puguen presentar les seues ofertes, per a quedar-se amb la construcció de l’obra.

L’empresa que finalment resulte adjudicatària comptarà amb un termini de 10 mesos per executar les obres del Centre de Dia, segons ha explicat l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz. La nova infraestructura tindrà un cost de construcció de vora 550.000 euros i està subvencionada al 100% per la Diputació de València.

El nou edifici, que està dimensionat per donar cabuda a 25 usuaris, tindrà a la planta principal una sala d’oci i descans d’aproximadament 100metres quadrats, una sala de rehabilitació, un pati descobert exterior, així com el menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures.