Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

24 empresaris o emprenedors s’han beneficiat del programa R-activa de l’Ajuntament de l’Olleria

Aquest pla contarà amb tres programes: en primer lloc el programa Emplea, destinat a empreses i emprenedors; el programa Emprén, destinat a crear nous llocs de treball; i el programa Innova que busca recolzar la innovació i la modernització a les empreses.

L’Ajuntament de l’Olleria prepara una nova edició del Pla R-Activa destinat a empreses i nous emprenedors, per a la promoció i creació de negocis. Un total de 24 empreses, empresaris i emprenedors s’han beneficiat d’aquestes ajudes que han ascendit a vora 14 mil euros.

El Pla comptava amb tres programes diferents: el programa Emplea que és el destinat a ajudar a crear nous llocs de treball, on s’ha atorgat a un total de 13 empreses, una inversió total de casi 8 mil euros.

Quant al programa Emprén, estava pensat per a les persones físiques i jurídiques que havien creat o volien crear una nova empresa a l’Olleria i que han sigut un total de 6.

Pel que fa al programa Innova, aquest buscava donar suport a la innovació, modernització i millora de les empreses de l’Olleria, sent un total de 5 les empreses que s’han beneficiat d’aquestes ajudes.

El Regidor de promoció econòmica, Rubén Morrió ha afirmat que “des de l’Ajuntament de l’Olleria és continuarà treballant per fomentar l’emprenedoria i per ajudar a les xicotetes i grans empreses del municipi”.