Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

L’Institut Valencià de la Juventut concedeix ajudes a 6 entitats locals de la Vall d’Albaida

Bocairent, Benigànim, Ontinyent, El Palomar, Quatretonda i Montaverner s'han repartit vora 40.000 euros per a activitats destinades a fomentar el diàleg entre les administracions públiques i la gent jove.

El IVAJ ha concedit ajudes a un total de 80 entitats locals per desenvolupar programes de Juventut que permeten impulsar l’activitat d’oci educatiu, voluntariat jove, aprenentatge de servei o participació a tota la comunitat.

En aquest aspecte s’han distribuït uns 40.000 euros a diferents localitats de la Vall d’Albaida. La més beneficiada ha sigut Bocairent que ha rebut uns 13.700 euros, seguida de Benigànim amb un import de 10.800 euros i Ontinyent amb una inversió de més de 7.500 euros. Amb quantitats menors han sigut beneficiats els ajuntament de El Palomar i Quatretonda, amb vora 3.000 euros cadascun i Montaverner amb 1.600 euros.

D’aquesta manera, les entitats beneficiades poden destinar les ajudes a activitats d’oci juvenil per fomentar el diàleg entre les administracions i la gent jove.