Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La fira de Ontinyent atrau milers de visitants de totes les comarques centrals

El proper cap de setmana, la Fira seguirà oberta amb un 50% de descompte a totes les atraccions mecàniques així com a algunes paradetes i llocs de venta al recinte firal.

Milers de persones de la Vall d’Albaida i de la resta de les comarques centrals han participat durant el cap de setmana a la Fira d’Ontinyent, en una edició, que ha estat qualificada com “la més completa” dels últims anys. Tant públic com comerciants i hostelers valoraven positivament els canvis realitzats a la disposició dels espais i les novetats introduïdes, com la “Fira Jove”, les activitats d’animació, la nova carpa gegant, l’oferta gastronòmica unificada en “OntiFira”, l’ampliació de “Firauto” o el “Dia sense soroll” del matí del dilluns.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment “per a totes les persones que han treballat dur perquè la Fira d’enguany fóra un èxit” i també per als efectius de seguretat “per aconseguir un cap de setmana amb zero indicències”.

El President de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage, ha explicat que als 370 vehicles venuts a les 4 edicions anteriors s’estima que enguany s’ha afegit mes d’un centenar.

Pel que fa a la vessant comercial, Maria José Alhambra, presidenta de Comerç IN, explicava que "els resultats en venda han estat superiors als de l’any. Des del grup d’hostelers participants en “OntiFira”, Artur Roig exposava que “després d’uns anys sense participació hostelera a la Fira, s’han unit per posar en comú una oferta conjunta i el balanç és positiu.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, coincidia en l’alcalde en agrair la implicació de tots els sectors econòmics i socials que estan contribuint a què entre tots es faça cada volta més atractiva la Fira”.

Cal recordar que el proper cap de setmana, dies 22, 23 i 24 de novembre, la Fira d’Ontinyent romandrà oberta amb un 50% de descompte en les 40 atraccions mecàniques, uns preus especials que també oferiran algunes de les paradetes i llocs de venda que envolten el recinte firal.

Publicado en Local 19 / 11 / 2019