Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent oferirà entrevistes de treball amb el Fòrum d’Ocupació

Aquesta iniciativa busca oferir vora 50 ofertes de treball per a les persones aturades, que podran entrevistar-se amb les diferentes empreses inscrites.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per inscriure’s a “Format i Ocupat”, un Fòrum d’Ocupació que tindrà lloc el proper 29 de novembre a la Sala Gomis. L’activitat està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, des d’on el seu responsable, Pablo Úbeda, posava de relleu “l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar l’ocupació amb accions beneficioses tant per als treballadors com per a les empreses”.

La jornada, que es desenvoluparà de 8 i mitja del matí a 2 i mitja del migdia, requereix d’inscripció prèvia per aquells que vulguen participar a les entrevistes de treball que faran eixe dia les més de 15 empreses que ja han confirmat la seua participació, i que s’espera que oferten més de mig centenar de llocs de treball. Les persones interessades tenen fins al 24 de novembre per presentar les seues candidatures a la web. Les persones inscrites podran optar a entrevistes sempre que complisquen amb els requisits de les ofertes publicades, i se’ls assignarà una cita amb les empreses que seran notificades als dies previs a l'esdeveniment.

Publicado en Local 13 / 11 / 2019