Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent es prepara per a la Fira amb una nova edició de Firauto, la “Fira Jove” i posant en valor el comerç local

Diferents activitats completaran aquest any la Fira de Ontinyent, donant a coneixer la gastronomia local i posant en valor la marca Ontinyent.

La cita tindrà lloc enguany del 15 al 18 de novembre i comptarà amb 40 atraccions mecàniques, 200 llocs de gastronomia i artesania, 500 vehicles en la fira d’automoció “Firauto” i una zona dedicada al comerç local.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, explicava que en aquesta fira "s’ha apostat per crear un espai versàtil i amb moltíssima activitat on combina a la perfecció activitats en família, activitats per al jovent, concerts i gastronomia".

Aquest any, “Fira Jove" estarà ubicat en el pàrking de la Sala Gomis amb carpes individuals per als tallers i jocs en una zona d'oci que es complementarà amb espais per als joves emprenedors i empreses, informació d’activitats juvenils i espai de gènere.

També per a fer possibles totes les actuacions es compta amb la col•laboració del Festival OntiFira i l'associació d'hostelers Ahval, amb un espai destacat destinat a posar en valor la denominació d’origen de Ontinyent. Des de la associació, el seu president Jordi Martínez, felicitava l'Ajuntament i posava en valor la gastronomia local.

Altre espai destacat a la Fira serà el destinat al comerç local, que enguany estarà situat a l’Avinguda Benicadell, on es disposaran al voltant de 20 espais amb una variada mostra del comerç de la ciutat que inclou calçat, tèxtil o decoració. La Gerent de l’associació Comerç IN, Amparo Boscà, posava en valor la participació de Comerç IN a la fira.

Publicado en Local 12 / 11 / 2019