Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L'art al Carrer torna a La Font de la Figuera com la major expressió artística de la població

Demà divendres, pintors, artistes gràfics, artesans, escultors i fotògrafs, majoritàriament locals, exposaran les seues obres als jardins del Muro, en l'exposició coneguda com Art al Carrer, emmarcada en la Setmana de la Joventut 2019.

La Font de la Figuera es prepara per acollir la major exposició artística d'obres dels pintors, escultors, fotògrafs, majoritàriament locals que cada any experimenta la població coincidint amb la Setmana de la Joventut. L'Art al Carrer ja constitueix un referent d'expressió artística on les i els artistes i artesans locals donen a conèixer les seues noves creacions, en un ambient immillorable, els jardins del Muro. Serà demà divendres, a partir de les 20.00h.

Serà una vesprada dedicada a art, on també s'inaugurarà l'Art Trobat (obres emmarcades en l'entorn). D'altra banda, l'Ajuntament també ha llançat aquest any el concurs de creació artística, Creajove, on les i els participants podran presentar les seues creacions en les modalitats fotografia, cuina, pintura i audiovisuals. Tota la informació està al web municipal www.lafontdelafiguera.net

L'Alcalde, Vicent Muñoz i Jordà, destaca "la necessitat de promocionar les i els artistes i artesans locals, i què millor que aprofitar una de les setmanes més dinàmiques en la població com és la Setmana de la Joventut per donar valor a la creació artística".

La regidora de Cultura, Irene Vila, afirma: "La Font de la Figuera és un poble creatiu on tenim grans artistes i artesans, als quals continuarem donant suport mitjançant diferents iniciatives, entre elles l'Art al Carrer, de la qual aquest any complim la desena edició".

La Setmana de la Joventut va donar inici ahir dimecres i, fins dilluns que ve presenta a la població un ampli programa d'activitats adreçades a tots els públics. Destaquen el concurs de curts Imagina't, que celebra la seua dotzena edició el dissabte i, per primera vegada, la Festicolors Run, el festival de colors amb disparada de pintura que donarà fi a aquesta intensa setmana.

Publicado en Local 08 / 08 / 2019