Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Un teatre acrobàtic inicia amb èxit la I Setmana del Teatre de la Font de la Figuera

Huí dijous tindrà lloc la segona sessió, 'Píxels Offline', dirigida al públic infantil. Dèma divendres 26 de juliol finalitza aquest cicle amb la col•laboració especial del grup local 'Tartana Teatre'.

La Font de la Figuera va vibrar ahir dimarts amb 'Sabates en l'aire', el teatre acrobàtic que obria amb èxit els actes de la I Setmana del Teatre i que sorprenia a les i els assistents per l'espectacularitat de la proposta.

De la mà de la companyia 'La Furtiva' explicava la història de dues persones que viuen en el seu món particular i atretes a estar junts. ‘Sabates en l'aire’ és una metàfora circense sobre l'amor i com superar les grans incompatibilitats que tenen les persones. Un poema visual sobre el cel i la terra.

'Com cada any, des de l'Ajuntament, pensem en propostes noves que apropen l'art i la cultura a veïnes, veïns i visitants. Creiem que és un bon espectacle per iniciar aquesta I Setmana del Teatre, ja que ‘Sabates en l'aire' ofereix una posada en escena diferent a la majoria de representacions teatrals, on la dramatització acompanya les acrobàcies, aconseguint sorprendre els assistents a l'actuació, afirmen l'alcalde, Vicent Muñoz i la regidora de Cultura, Irene Vila.

La I Setmana del Teatre està emmarcada en el cicle 'Nits a la Fresca', que cada estiu ofereix l'Ajuntament amb activitats les nits dels dimarts i dijous del mes de juliol. La Setmana del Teatre seguirà huí dijous amb el teatre infantil 'Pixels Offline', a les 22.30h. a la plaça Major. I, com a colofó a la Setmana i a les 'Nits a la Fresca', aquest divendres dia 26 el grup local Tartana Teatre oferirà una actuació especial, a les 22.30h. als jardins del Verdoso.

Publicado en Local 25 / 07 / 2019