Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent inicia la creació d'una nova zona esportiva de 1032m2 al mirador de Pere IV

En aquest espai s'habilitarà una pista de bàsquet i es mantindran 1350m2 destinats a l'estacionament de vehicles

L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat les obres per a la creació d'una nova zona esportiva de 1032m2 al mirador de Pere IV. En concret, en aquesta actuació executada al marc de la creació de noves zones esportives als barris s'habilitarà una pista de bàsquet a l'aire lliure i es faran millores a l'enjardinament i mobiliari urbà.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, visitaven aquestes obres executades amb un pressupost de 41.586,49€. Aquesta actuació modificarà l'ús d'una part reduïda de l'actual aparcament (350m2), que mantindrà 1350m2 destinats a estacionament de vehicles.

El regidor i diputat provincial destacava que aquestes intervencions ens permeten “seguir creant espais de convivència com ja hem fet amb la creació de la pista de pumptrack o com estem fent a les diferents actuacions del projecte Riu Viu. Són punts d'encontre per gaudir de l'oci de forma saludable amb una ciutat cada volta més viva i amable per veïns i visitants”. En esta mateixa línia es pronunciava Cuesta al explicar que “l’impacte d'estos espais és alt quant a la utilització. Intervencions com estes permeten aprofitar zones de la ciutat per dotar-les de vida i fer-les útils per a la ciutadania”, incidia.

Junt a aquesta actuació també es crearan instal•lacions esportives als parcs de Sant Rafel, el Llombo i el Passeig de Benarrai, sobre una superfície de 3907 m2; i en breu també eixirà a licitació el projecte per implantar una pista de skatepark al passeig de Benarrai, amb una superfície de 537 m2 i un pressupost base de 58.119,42 euros.

Publicado en Local 15 / 07 / 2019