Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

“Cultura de barri” es reprén amb un espectacle de dansa i cinema a la fresca en Ontinyent

Aquest programa és una proposta de l'Ajuntament d'Ontinyent per portar la cultura al carrer en col•laboració amb diverses associacions i entitats locals

“Cultura de barri” es reprén aquest dijous amb una actuació de música i dansa. La proposta de l'Ajuntament d'Ontinyent per portar la cultura als barris en col•laboració amb diverses associacions i entitats locals enceta així un intens cap de setmana.

En concret, aquest dijous tindrà lloc un espectacle de música i dansa a càrrec de Dansa Òpera a la Plaça de l'Ajuntament a partir de les 22:30h i la projecció de la pel•lícula “Ballerina" al pati del col•legi Vicent Gironés a les 22:00h.

La programació d'aquesta segon setmana de “Cultura de Barri” continuarà aquest divendres amb l'actuació de Intokables Big Band a la Plaça de la Concepció a partir de les 23:00h i el dissabte 13 a la Plaça de Sant Roc actuarà el Grup de Danses d'Ontinyent amb la rondalla la comarcal. Així mateix, el proper dimarts 16 amb la projecció del documental “Revolución permanente” amb la participació de Javier Gutierrez (Plaça del Cine Pere, 21:00h).

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava l'èxit de la primera setmana de programació que atreia a centenars de veïns i veïnes a les diverses activitats “que durant els primers dies de programació han donat protagonisme a la música” i animava a la ciutadania i animava a la ciutadania “a continuar gaudint de les moltes actuacions i activitats que tenim encara per davant”.

Cal recordar que la programació va començar la setmana passada amb la visita al refugi antiaeri i continuava amb la projecció del documental “experiment Stuka” i la projecció de “Campeones” així com el segon concert de la temporada de l'orquesta Simfònica de Caixa Ontinyent, un concert de l'orquestra de corda a càrrec de l'Agrupació Musical d'Ontinyent i també el Concert de cor “Ària d'Ontinyent” de gospel. Així mateix, es van dur a terme els concerts d'intercanvi de bandes musicals, el de la Banda Simfònica “Tot per la Música” amb “La Nova” de Quatretonda a la Plaça Coronació, el de la Banda Jove de la Suam amb la d'Agullent a la Plaça Sant Domingo, i el de la Colla de dolçaines i tabaleters “El Regall” amb la de “La Morralla” d’Olleria en la Sala Gomis.

Publicado en Local 12 / 07 / 2019