Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Naix Incondicionales 1931, nova penya del club Ontinyent 1931 CF

Ja en son 4

L'Ontinyent 1931 CF comptar, des del dia de hui, amb quatre penyes reconegudes de manera oficial. Incondicionales 1931 naix fa unes setmanes i s des de hui penya oficial desprs d'una presa de contacte amb la resta de penyes i membres de la junta directiva del club. Es tracta d'una nova penya, jove i dinmica, que ho donar tot per animar a l'equip des de la graderia.

El seu president s Ral Sanz, i desprs d'unes setmanes de vida ja compta amb 32 membres que s'han posat a treballar per seguir creixent i animar a l'equip. Amb Incondicionales 1931, ja sn quatre les penyes amb les que compta el club, ja que es sumen a les existents en l'extingit Ontinyent CF: La Torreta, Frente Botifarra i Supporters BN.

La penya est oberta a qualsevol persona que vullga formar part d'ella, i qualsevol interessat o interessada es pot posar en contacte directe amb el seu president, Ral Sanz, per telfon (678 24 28 46), o via xarxes socials: Twitter o Instagram.

Des del club tornem a agrair aquest suport des de les penyes oficials, que des d'ara es posaran a treballar conjuntament per tindre la seua prpia veu dins de la junta directiva.