Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Guanyadors de la cinquena edició de Joves Intèrprets en l'especialitat Vent-fusta

Aquest cap de setmana, continuarà el concurs amb l'especialitat vent-metall a l'Auditori, a partir del dissabte a les 10 del matí.

El passat cap de setmana es va celebrar la cinquena edició del concurs de Joves Intèrprets de vent-fusta en l'Auditori Mestre Vicent Tortosa.

En la modalitat A, nascuts entre 2003 i 2006 (16 anys), els guanyadors van ser: Celia Ávila amb la flauta, de Ciudad Real amb el primer premi; el segon premi per a Marc Felis de Tavernes de la Valldigna amb el saxo; en tercera posició Noé Gómez amb l'oboe, de Rafal; en quarta posició Inés Cantos amb la flauta, de Caudete; en cinquena posició, Javier De Toro amb la flauta, de Ciudad Real; i per últim, Lucia Alegre amb l'oboe, de Riba-Roja del Túria.

En la modalitat B, nascuts des del 2007 (12 anys), els guardonats foren: el primer premi per a Alicia Sargsyan, de Melilla, amb el saxo; el segon premi per a Joana Benavent de Benigànim, amb el clarinet i, en tercera posició per a Germán Bernabeu, d'Ibi, amb l'oboe.

Aquest cap de setmana, continuarà el concurs amb l'especialitat vent-metall a l'Auditori, a partir del dissabte a les 10 del matí.

Publicado en Local 11 / 07 / 2019