Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent inicia la reurbanització integral del Carrer Rafael Juan Vidal amb una inversió de 240.000 euros

Es millora l’accesibilitat, la superfície peatonal, paviment, enllumenat, les xarxes d’aigua i clavegueram, el mobiliari urbà i s’introdueix arbrat fins ara inexistent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat l’execució d’una intervenció integral de millora urbana al carrer Rafael Juan Vidal, al tram que comunica la Plaça de la Coronació i l’Avinguda Compte de Torrefiel. Es tracta d’una actuació que executa el consistori amb ajuda del programa “SOM” (antic PPOS) de la Diputació de València, i que té un cost global de 240.000 euros amb els quals es millorarà l’accesibilitat, la superfície peatonal, paviment, enllumenat, les xarxes d’aigua i clavegueram, el mobiliari urbà i s’introduirà arbrat fins ara inexistent.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, que visitava les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “actuacions com aquesta suposen una millora molt important per al dia a dia de les persones. En aquest cas concret, és un carrer que tenia una vorera escassa tot i ser molt utilitzada pels vianants i situada a les immediacions d’un col•legi. Un tram que va a ser objecte d’una millora integral tant pel que fa a la imatge com per als equipaments i que donarà lloc a un carrer més segur, amable i agradable per a totes i tots”, explicava.

En concret, l’actuació, que es desenvoluparà durant al voltant de 3 mesos, contempla la millora de l’accessibilitat de vianats i rodada al carrer i el seu àmbit d’influència, especialment a la vorera junt al col•legi Santa Maria, l’amplària de la qual passarà a ser de 4 metres. També es renovarà el paviment per donar pas a altre de major qualitat; es dotarà elements de mobiliari urbà com papereres, banquets, aparcabicis o una barana metàl•lica per protegir als vianants.

L’espai també es dotarà d’un nou enllumenat públic i elements de senyalització comercial i urbana, així com elements d’arbrat i jardineria, inexistents fins ara. A més a més s’aprofitarà per renovar les xarxes de clavegueram i d’aigua potable, i implantar una nova xarxa d’aigües pluvials, inexistent en l’actualitat. Igualment, es soterrarà el cablejat de telefonia i baixa tensió que es torba grapat a la façana del col•legi.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha tingut paraules d’agraïment per al veïnat per la seua comprensió amb les inevitables molèsties d’una intervenció “que una volta finalitzada va a suposar una important millora per a la ciutadania i especialment per a les persones residents al barri”, destacava.

Publicado en Local 04 / 07 / 2019