Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

El 13 de juliol se celebra a Canals el Mig Any Fester

Durant tota la jornada diferents activitats es realitzaran

Com ja és tradició, el Mig Any Fester a Canals tindrà lloc el dissabte 13 de juliol, per a recordar que falta mig any per a les festes patronals del poble, un dia assenyalat en el calendari de molts veïns de la localitat i que compta amb el seguiment de veïns i visitants.

La jornada es divideix en diversos actes que començaran a partir de les 11:30h del matí amb castells unflables aquàtics en l’avinguda de Vicente Ferri i la cercavila pel centre del poble amb els festers del 2020, amenitzada per una xaranga.

La celebració continuarà a les 18:00h de la vesprada amb un espectacle infantil per l’avinguda de Vicente Ferri, i tots aquells que vulguen unir-se a la festa podran fer-ho a les 21:30h de la nit amb el sopar popular en la plaça del Pont del Riu. Els tiquets per a este sopar es podran aconseguir el pròxim dimarts, dimecres i dijous 9, 10 i 11 de juliol, de 20:00 a 22:00h, en el Casino Gran.

El punt i final d’este dia serà a les 23:00h de la nit, amb l’actuació de l’orquestra Mustang en la plaça del Pont del Riu.

Publicado en Local 04 / 07 / 2019