Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Mig centenars d'alumnes de “Unisocietat” es gradua a Ontinyent

El programa forma a majors de 30 anys que tenen interès per seguir formant-se mitjançant cursos impartits per professorat de la UV

El Teatre Echegaray acollia el passat divendres la graduació de prop de mig centenars d'alumnes del programa “Unisocietat”. L’acte comptava amb la intervenció del vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; el Director del Campus d’Ontinyent, José Cantó i el regidor d'Educació, Óscar Borrell, així com amb la presència d’altres regidors i regidores, representants de la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes graduats.

Durant la seua intervenció, Óscar Borrell, destacava la importància de la formació al llarg de la vida perquè “no hi ha una edat límit per a aprendre. A través d'este programa posem en valor la gran contribució que les persones de més edat fan a la nostra societat”, assegurava. Per la seua part, Jorge Hermosilla destacava la coralitat d'este projecte que compta amb la col•laboració institucional i la implicació de diversos actors locals com són l'Ajuntament i Caixa Ontinyent, així com també actors acadèmics. El curs d'Unisocietat 2019/2020 començarà entre finals de setembre i principis d'octubre.

Publicado en Local 02 / 07 / 2019