Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Evarist Aznar és elegit de nou alcalde de la Llosa de Ranes

d'Aquesta manera ostenta el càrrec per cinquena vegada

El passat dissabte, 15 de juny, es va celebrar la sessió plenària en la qual es va constituir l'Ajuntament de la Llosa de Ranes.

En primer lloc, es va formar una mesa d'edat integrada pels triats de major i menor edat presents en l'acte. Una vegada comprovades les credencials corresponents, la mesa va declarar constituïda la Corporació Municipal amb majoria absoluta del Partit Popular. A més, també es va establir l'elecció de l'alcalde.

D'aquesta manera, Evarist Aznar, aconsegueix la seua cinquena legislatura com alcalde de la Llosa de Ranes amb majoria absoluta. En paraules del propi Aznar: "Seguirem treballant pel poble amb la mateixa il•lusió, ganes i entusiasme que ens ha caracteritzat, i dedicats als nostres veïns i veïnes".

La Corporació Municipal està formada per 6 membres del Partit Popular: Evarist Aznar; Salvita Pardo; Gustavo Aznar; Rosana Revert; Javier Camarasa i José Luis Huerta.

En la oposició es troben 3 membres del PSPV-PSOE amb Rosa Ana Guitart, Adrián Sanz i Graciela Pascual; i 2 membres per Compromís per la Llosa de Ranes amb Fernando López i Marcos Romero.

Publicado en Local 18 / 06 / 2019