Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera

Vicent Muñoz, de Compromís, ha estat elegit de nou alcalde de la Font de la Figuera encara que sense el suport de PSPV i Per la Font, com en un primer moment es presagiava.

Després de tres setmanes en què a la Font de la Figuera només es respirava incertesa i ambient de negociacions, finalment, Vicent Muñoz ha eixit elegit alcalde a la Font de la Figuera, encara que sense el suport del PSPV i Per la Font. La votació (en secret) ha quedat distribuïda de la següent forma: 4 vots per a Vicent Muñoz (Compromís), 4 per a Maria José Penades (PP), 2 vots en blanc i 1 per a Purificación Lluch (Per la Font). Com el resultat esdevenia un empat, la llista més votada a les eleccions quedava victoriosa, en este cas Compromís, amb 502 vots, front al 447 del PP. 3 eren els candidats. Els caps de llista de Compromís, PP i Per la Font, a excepció de PSOE, el qual decidia no presentar candidatura.

Les cares dels regidors electes que entraven puntuals en una sala plena, no mostraven cap pista del possible desenllaç. Però, evidenciaven llargues nits de preocupació i cansament. A l’hora dels discursos, els representants dels partits no han oblidat la confiança depositada dels seus electors i han promès actitud de predisposició a atendre les seues peticions.

Publicado en Local 17 / 06 / 2019