Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Presentació programa festes Sant Esteve 2019 i dia de les paelles.

l'Ermita de Sant Esteve va acollir l'acte

El diumenge 9 de juny va tindre lloc a l’Ermita de Sant Esteve l’acte de presentació del programa de les festes de 2019 i la tradicional celebració del “dia de les paelles”.

L’acte, que va contar en l’assistència de més de 150 llumeners i amics, es va iniciar en unes paraules per part del President de l’Associació agraint al tots els presents la seva assistència.

Seguidament va prendre la paraula el Llumener Major de 2019 José Luis Terol que, pel seu paper de pregoner de les festes de l’any 2018, i seguint la tradició, va ser la persona encarregada de la presentació del programa.

En la seva intervenció, José Luis Terol va fer especial referència a l’elevat nivell del programa en el que han col•laborat, entre altres, persones tan vinculades als mitjans de comunicació ontinyentins com Santiago Sanchis, Jesús Bordera, José Luis Torró, el cronista d’Ontinyent Alfred Bernabeu que, com tots els anys no falta a la cita en el programa de Sant Esteve, l’advocat i escriptor Ricardo J. Montés, el retor de la Parròquia de Sant Rafel D. Juan Pablo Tomás o l’antic retor de Sant Rafel D. Luis Espí. El presentador del llibre, que va fer una xicoteta referència a cada un dels articles inclosos al programa va finalitzar la seva intervenció convidant als assistents a obtenir-lo i llegir-lo per la qualitat dels seus articles i de les imatges que els acompanyen.

A continuació va prendre la paraula el regidor de cultura de l’ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, que va agrair la tasca duta a terme pels membres de l’Associació de Llumeners en el manteniment de la Ermita.

L’acte va finalitzar en la entrega, per part del president de l’Associació i del Llumener Major, a la Reina de les festes i la seva cort d’honor d’un exemplar del programa de festes presentat.

A continuació va tindre lloc, com és tradicional, la elaboració de les paelles entre els diferents grups d’assistents i un dinar de germanor.

Publicado en Local 13 / 06 / 2019