Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El guitarrista Rafael Serrallet emociona en Carrícola amb les seues experiències per l'Antàrtida

El músic, el qual destaca pel seu viatge a l'Antàrtida, on va participar en la campanya GuitarrAntàrtica: sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic ', va actuar ahir a Carrícola. Va oferir un espectacle que barrejava imatge, so i l'experiència de ser el primer músic a recórrer els set continents en un mateix any.

El Consorci de Residus V5-COR segueix amb el seu propòsit d'apropar a la ciutadania a través d'actes amb convidats d'altura que aproximen la seua visió per la lluita incansable contra el canvi climàtic. Amb aquest propòsit segueix amb 'Més enllà de la gestió de residus': Iniciatives del COR contra el canvi climàtic' i, per això, el passat dijous va tenir lloca la plaça de la Constitució de Carrícola el concert 'GuitarrAntàrtica: el sò contra el Canvi Climàtic', a càrrec d'un dels valencians més internacional del panorama musical, Rafael Serrallet.

Emmarcat en el Dia Mundial dels Oceans, Rafael ja és el primer músic que realitza concerts en els set continents i en un mateix any. Amb 'GuitarrAntàrtica: Sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic' acostarà a les i els assistents la seua experiència per aquest continent a través d'un espectacle que combina música, imatge i la seua pròpia experiència.

'Més enllà de la gestió de residus' aborda, del 31 de maig al 20 de juny de 2019, la problemàtica a la qual s'enfronta la societat en matèria de canvi climàtic i les solucions. Un complet programa que va donar protagonisme divendres passat a la consecució del desperdici zero des de casa i que segueix amb xerrades i fins i tot una presentació de llibre.

La programació completa ja es pot consultar al web del COR: www.consorciresidus.org