Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La festa de cloenda de “Ontinyent al carrer” ompli de festa i color Martínez Valls

La desfilada final va estar precedida per la realització de tallers infantils a càrrec de l'escola Másters Ballet

Una multitudinària festa de cloenda servia com a acte de cloenda de “Ontinyent al carrer”. Es posava així punt i final a la VII edició d'esta campanya de dinamització comercial impulsada per l'Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que ha viscut tres caps de setmana plens d'activitats baix un cel de colors amb més de 1.000 catxirulos al carrer Martínez Valls.

La desfilada de la festa de cloenda va estar precedida per la realització de tallers infantils a càrrec de l'escola de danses Másters Ballet al carrer Martínez Valls. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “aquesta iniciativa s'ha celebrat per setena vegada i després de totes les campanyes comercials impulsades ens han permès aconseguir una major ràtio de comerços per habitat que altres capitals veïnes. Aquestos tres caps de setmana ens han permès mostrar-nos com una capital de comarca amable i hospitalària”, manifestava.

Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb les activitats que hem anat oferint hem aconseguit atraure milers de persones al carrer, en una campanya que ha estat positiva per a la ciutat i per al comerç. Agraïm la participació de totes i tots els qui han contribuït a que fora un èxit, i ara cal encoratjar-nos per seguir treballant junts com venim fent fins ara per fer d’Ontinyent cada volta més una ciutat d’atracció”. Úbeda tenia especials paraules d’agraïment per la Coordinadora de la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana del CES, Amparo Boscà, així com a les associacions locals de comerç i hosteleria i al públic en general.

Publicado en Local 29 / 05 / 2019