Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT CONVOCA AJUDES PER A LA COMPRA DE BICICLETES ELÈCTRIQUES, URBANES I KITS DE CONVERSIÓ

LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT CONVOCA AJUDES PER A LA COMPRA DE BICICLETES ELÈCTRIQUES, URBANES I KITS DE CONVERSIÓ

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent ha llançat una línia d'ajudes econòmiques destinades a la compra de bicicletes elèctriques, bicicletes urbanes i kits de conversió de bicicletes en elèctriques.

Segons les bases, podran sol• licitar esta subvenció totes les persones que figuren empadronades a Agullent, si bé només es podrà beneficiar una persona de cada unitat familiar. També podran ser beneficiàries les persones jurídiques que acrediten tindre el seu domicili social o establiment obert a Agullent. Pel que fa a l’import de la subvenció serà de 300€ per la compra de kits de conversió de bicicletes en elèctriques, de 300€ per la compra de bicicletes elèctriques i de 100€ per la compra de bicicletes urbanes. Això sí, l'import de la subvenció serà com a màxim del 50% del cost derivat de la compra del bé objecte d'aquesta subvenció.

David Albert, regidor de l’àrea, ha explicat que “l’objectiu de fons de les ajudes és promoure la millora en la mobilitat urbana a Agullent, i els seus consegüents efectes beneficiosos per al medi ambient del municipi” comenta. “Per això hem llançat aquesta línia d’ajudes per tractar de fomentar una mobilitat urbana més respectuosa. A més, com cal donar exemple, l’ajuntament ha adquirit recentment una bicicleta elèctrica per a l’ús del personal municipal”.

El termini per a la presentació de les sol• licituds comencarà a partir de la publicació de l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Valencia i hi haurà un termini de 45 dies naturals per a presentar sol•licituds.

Publicado en Local 24 / 05 / 2019