Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Gran LAN PARTY a Canals el 7 de juny

Gran LAN PARTY a Canals el 7 de juny

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat una gran festa de videojocs i noves tecnologies al pavelló Ricardo Tormo per al divendres 7 de juny, de 20:00h a 2:00h de la matinada, amb entrada lliure.

Fornite, Scalextric, jocs PS4 i realitat virtual, amb tornejos organitzats i concursos. Per a participar sols cal tenir més de 10 anys i inscriure’s amb anterioritat a l’adreça www.eventoslzd.com/lan amb les dades personals.

Les places són limitades i es pretén donar cabuda a una activitat amb molt d’interés per als joves. Per a accedir-hi serà necessari dur calçat esportiu i no es permetrà menjar, beure ni fumar dins del recinte. Per entrar, caldrà identificar-se amb el DNI, carnet de conduir o passaport, segons s’haja fet la inscripció online.

Per al regidor de Joventut i alcalde, Ricardo Requena, “els videojocs formen part de l’oci actual, cal donar-los també un espai entre les ofertes lúdiques per als joves, més encara si suposa una trobada i treure’ns a tots de casa. Es tracta d’una jornada que portem treballant des de l’any passat perquè es realitzara i volem que siga un esdeveniment important, no sols per al poble de Canals, sinó per a tota la comarca”.

Publicado en Local 24 / 05 / 2019