Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL PACTE TERRITORIAL LA COSTERA-CANAL INICIA A XÀTIVA ELS TALLERS GRUPALS PER A LA CERCA D'OCUPACIÓ

La Casa de la Cultura albergarà el pròxim dimarts 21 de maig dues sessions dels tallers grupals amb persones que estan en cerca activa de treball.

Durant els mesos de maig i juny el Pacte Territorial portarà el seu projecte “La Costera-Canal en Xarxa” a Xàtiva. El personal tècnic del Pacte posarà en marxa els Coworking per l’Ocupació a la Casa de la Cultura. Sis sessions enfocades a facilitar la inserció laboral de les persones participants i que es desenvoluparan en horari de matí.

Es tracten de dinàmiques de grup per a la recerca d’ocupació on les persones participants adquiriran destreses enfocades a les tendències actuals del mercat de treball i les competències 3.0 més demandades. La finalitat és definir i analitzar els objectius laborals per tal d’enfrontar-se de la millor forma al mercat laboral amb col•laboració entre totes les persones participants.

Per a poder participar en aquests tallers , les persones interessades poden reservar plaça telefonant al 960.901.988 | 960.901.990 o enviant un correu electrònic a ocupacio@pactecosteracanal.com