Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El Jardí del Verdoso obri les seues portes i revitalitza un dels espais verds més estimats de la Font de la Figuera

Fa uns mesos, l'ajuntament i la S.M. La Lira Fontiguerense signaven el conveni que regula la cessió i rehabilitació de l'històric jardí. Un acord que posava les bases per dur a terme l'adequació, ús públic i millora del mateix per part de l'Ajuntament i que, des d’ahir, ja és una realitat.

El jardí del Verdoso acaba d’obrir les seues portes a la Font de la Figuera amb un canvi d’imatge. La recuperació de l’enjardinat i poda de l'arbrat, incloent la millora de la il•luminació, la seguretat, i, en definitiva, l'adequació del mateix per a l'ús públic han sigut les màximes que ha seguit l’Ajuntament per aportar valor a aquest espai verd molt estimat al poble durant anys.

Fa uns mesos, l'ajuntament i la S.M. La Lira Fontiguerense signaven el conveni que regula la cessió i rehabilitació de l'històric jardí. Un acord que posa les bases per dur a terme l'adequació, ús públic i millora del mateix per part de l'Ajuntament i que, des d’ahir, ja és una realitat, encara que el procés d’adequació segueix.

Des de l'Ajuntament, tant l'alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, destaquen la importància d’aquesta remodelació "per a que 'El Verdoso’ torne a lluir tot el seu potencial i que serveixca com un espai de referència per a la Font de la Figuera ".

El jardí d'El Verdoso (considerat d'utilitat pública) és un dels espais verds més apreciats per la Font de la Figuera, no només per les seues grans dimensions (1.124 m2.), sinó perquè durant dècades ha estat escenari de nombrosos actes culturals i lúdics, com ara concerts, balls, exposicions i degustacions gastronòmiques, etc. adquirint gran valor sentimental per a totes i tots ells i convertint-lo en tot un referent social, lúdic, festiu i cultural per a la població.

Publicado en Local 13 / 05 / 2019