Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental

Aquesta proposta està organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de l’empresa pública SOPROVA

Ja estan obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Del 25 de juny i fins al 26 de juliol, xiquetes i xiquets, a partir de 3 anys, podran gaudir d’una programació que tindrà com a fil conductor la ciència, l’art i la naturalesa.

D’aquesta manera, l’Escola d’estiu, organitzada per la Mancomunitat a través de l’empresa pública SOPROVA, inclourà desenes d’activitats amb les quals els participants aprendran el llenguatge de la ciència, gaudiran dels karts i bicicletes, estudiaran els animals, aniran a la piscina, experimentaran la vida de les plantes o realitzaran una acampada estel•lar, entre altres moltes activitats.

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, destacava que “l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida està completament consolidada. Tant l’adequació de les instal•lacions com la metodologia dinàmica i lúdica amb la qual es treballa fa que any rere any aquesta iniciativa siga tot un èxit de participació” explicava.

L’Escola d’estiu tindrà un horari de 9:00 a 13:30 hores, amb flexibilitat tant a l’entrada com a l’eixida. Les xiquetes i xiquets podran gaudir de diferents modalitats de 2, 3, 4 i 5 setmanes per 80, 105, 130, 160 euros, respectivament.

Per a inscriure’s caldrà emplenar una fulla d’inscripció, que es podrà descarregar a la web www.mancovall.com, i entregar-la a la 3a planta de l’edifici de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, al núm.8 de l’avinguda Sant Francesc d’Ontinyent.