Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L'Alcúdia de Crespins publica les bases del concurs de la portada del llibre de Festes

Les persones interessades a aportar fotografies i col•laboracions literàries hauran d'entregar-les, com a més tard, l'11 de juny

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, al costat de la Comissió de Festes, ja ha publicat en la web del consistori municipal les bases del concurs de la portada del llibre de les Festes Majors per a l'any 2019. El termini de presentació de les obres finalitzarà el pròxim dia 11 de juny i podran participar dissenyadors, il•lustradors, pintors, etc. majors de 18 anys. El premi està dotat amb una quantia de 200 euros i el tema a plasmar en la portada haurà d'estar relacionat amb les Festes Majors del municipi.

Quant al format, les obres hauran de tindre una grandària A3 o A4 i s'entregaran en un sobre acompanyat d'una còpia digital en format PDF o TIF. El depòsit de les obres haurà de realitzar-se en les oficines municipals del consistori i cal apuntar que cada autor podrà presentar fins a un màxim de tres propostes.

D'altra banda, des de la Comissió de Festes obrin a la ciutadania la participació quant a la confecció del llibre de les Festes Majors es refereix. Així doncs, les persones interessades podran aportar fotografies antigues sobre qualsevol temàtica entregant-les en les oficines municipals i hauran d'indicar la data aproximada en què es va fer la instantània així com les persones que apareixen en ella. A més, els veïns i veïnes que desitgen aportar articles d'història local o col•laboracions literàries, hauran d'enviar-les a l'adreça acrespins_est@gva.es. En tots dos casos, la data límit de lliurament també serà el dia 11 de juny.