Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Avancen les gestions de l’obra de millora i modernització del polígon industrial Les Moles de Canals

El equip de govern vol continuar treballant per millorar la zona industrial

A data de 25 d’abril de 2019, l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha formalitzat el contracte de l’obra que té com a objectiu la millora i modernització del polígon industrial Les Moles Sector I i que serà finançada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

El 7 de novembre de 2018, es va aprovar el projecte i l’inici de l’expedient de contractació per a l’execució de l’obra. L’informe redactat pels enginyers de Camins, Canals i Ports, Dª Francisca Berenguer i D Miguel Puerta, pressupostava un cost de 79.051,47€.

Amb una de les següents resolucions, de l’11 de març de 2019, es va acordar adjudicar el contracte per a l’execució d’aquesta obra a la mercantil ATG Desarrollos amb un import de 66.013,97€.

Manu Sanchis, regidor d'Urbanisme, ha declarat "que per fi veu la llum un projecte que gràcies a les ajudes públiques autonòmiques, solventarà algunes de les deficiències que tenim en oferta atractiva per a la ubicació, a Canals, d'empreses que generen treball".

Per a l'alcalde de Canals, Ricardo Requena, "es tracta d'una gran notícia doncs anem a continuar invertint en millorar la zona industrial Les Moles I, i després de la negativa, per part de la Conselleria, al projecte del nou parc industrial el Corcot, haurem de continuar treballant en la línia ja encetada d'intentar desenvolupar urbanísticament Les Moles II, dotant així a Canals d'un sòl industrial de major tamany i qualitat".

Publicado en Local 08 / 05 / 2019