Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L’AJUNTAMENT D’AGULLENT INVERTIRÀ 85.000€ EN EL PARC DE LA CREU I CARRER CAMÍ DEL MIG

També s'invertirán 25.000€ en la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Camí del Mig

El ple de l’Ajuntament d’Agullent ha aprovat destinar 60.000€ dels fons municipals per a la execució d’unes obres de renovació del paviment i el col•lector de pluvials del Parc de la Creu. Així mateix se’n dedicaran 25.000€ més a la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Camí del Mig.

L’actuació al parc de la Creu es centrarà en la zona baixa del recinte, just a l’àrea que confronta amb les vivendes unifamiliars que hi ha. El projecte té previst renovar el sistema de recollida d’aigües pluvials que hi ha aquesta vorera i que ha vingut donant problemes a les vivendes esmentades, i una vegada renovat, actuar també en la mateixa vorera per tal reemplaçar aquells trams malmesos. Així mateix s’aprofitarà aquesta actuació al parc de la Creu, valorada en 60.000€, per a renovar el paviment de la zona central i de l’escala, de lloseta de pedra natural, doncs en alguns trams està malmès.

La corporació municipal, al darrer ple celebrat la setmana passada, també ha aprovat invertir 25.000€ en la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Camí del Mig. Així doncs, es reemplaçarà part del col•lector d’aigües residuals, ja que l’actual està envellit i té algunes fuites.

Ambdues intervencions s’assumiran amb fons municipals propis, gràcies al romanent de tresoreria general al pressupost 2018, que es pot ara destinar a inversions financerament sostenible per al poble, com ho són aquestes dues actuacions.

Publicado en Local 08 / 05 / 2019