Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Clara Ferrando participa dels Cafés a la Seu de Compromís per Albaida

Aquests encontres estan sent tota una font d’inspiració i debat productiu de cara a la redacció definitiva del programa electoral que presentarà Compromís per Albaida per als pròxims quatre anys. Una aposta nascuda des de la ciutadania i amb il•lusió de seguir fent créixer Albaida.

El programa de govern de Compromís per Albaida cara les Municipals del 26 de maig va agafant forma amb les propostes de la ciutadania. El col•lectiu local ha preparat un document base de més de 50 ítems i, amb la militància i les aportacions del teixit social d’Albaida, s’està acabant de perfilar amb l’objectiu de ser un projecte participatiu i nascut des dels mateixos veïns i veïnes.

Amb aquest objectiu també s’ha instal•lat una bústia a la porta de la seu de Compromís per Albaida, c/ Verge del Remei 32, per a rebre propostes i observacions de qualsevol persona interessada en la millora de la ciutat.

Demà dimarts 7 de maig segueixen els Cafés a la Seu, reunions impulsades per Compromís per Albaida on acudeixen alts càrrecs del Govern del Botànic, per a seguir avançant en la redacció final del programa. Aquesta setmana l’encarregada de fer-se un café amb la ciutadania és Clara Ferrando, qui ha estat Secretària Autonòmica d’Hisenda, i té una visió molt clara de com funciona l’administració i com poder atraure nous recursos per a Albaida en aquest moment, on després de molts esforços i restriccions, s’ha deixat un terreny fèrtil per poder començar a sembrar i obtindré fruits.

Amb Clara Ferrando s’enceta el segon Café a la Seu, la setmana passada va assistir el Conseller Rafa Climent. La conversa amb el qual ja va aportar molt bones idees i un debat molt il•lusionador sobre el municipalisme i com millorar la vida de les persones d’Albaida i la resta del territori valencià.

Publicado en Local 07 / 05 / 2019