Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Comença a Agullent el maig musical

El dia 10 a les 7 de la vesprada s’inaugurarà la exposició fotogràfica la meua banda sonora

Aquest cap de setmana, la localitat d’Agullent ha començat maig amb la seua programació musical. El passat dissabte va tindre lloc el taller de instruments musicals fets amb materials reciclats i el diumenge va ser el torn de Alexandre Cerdá amb Rint’oh-me, on es mesclava la música i la poesia.

Aquesta iniciativa, organitzada per la regidoria de cultura de l’ajuntament d’Agullent continua tot el mes i el dia 10 a les 7 de la vesprada s’inaugurarà la exposició fotogràfica la meua banda sonora, que es podrà veure fins el 23 de maig. També el dia 10, l’ajuntament ha programat la projecció de la película “El cinema”, a les 7 i mitja de la vesprada a l’auditori municipal.

Per al dissabte dia 11, s’ha preparat l’actuació de entartete musik, un concert narrat de quintet de vent, que serà a les 8 de la vesprada, també a l’Auditori. Ja per al dissabte 18, la Agrupació Musical d’Agullent junt al grup de teatre l’Altet de l’Aire i el cor de xiquets i xiquetes de l’escola de musica tenen preparat el concert “Erase una vez” a les 8 de la vesprada a la font Jordana.

Totes aquestes activitats estan dirigides a tot el públic, per a que la població de Agullent i dels voltants puga gaudir de la música de una manera diferent i variada.

Publicado en Local 06 / 05 / 2019