Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El populars presenten un equip renovat i il•lusionat per treballar i aconseguir més per a Ontinyent

Per la ciutat que volem, per la capital que mereixem #mésOntinyent

La candidatura dels populars a Ontinyent es presenta a les eleccions municipals amb un equip renovat, il•lusionat i disposat a treballar per Ontinyent.

Amb estes paraules la candidata, Mercedes Pastor, ha fet referència a la fotografía que mostra els membres de la candidatura i ha parlat també del lema central de la campanya dels populars “per la ciutat que volem i per la capital que mereixem, #mésOntinyent. Com ha dit Mercedes Pastor, el missatge de campanya integra un projecte transversal i centrat en el futur de la nostra gent.

Mercedes Pastor ha dit també que l’equip popular d’ONTINYENT som un equip de persones que té per objectiu fer de la nostra ciutat la capital que mereixem, destacat l’oportunitat que tenim tots el 26 de maig per a l’inici d’una nova etapa de regeneració i dignificació d’ONTINYENT, en la qual el sentit comú siga la base de govern i el benestar de les persones siga l’objectiu principal.

Així mateix Mercedes Pastor ha dit que no vol que Ontinyent perda pes polític ni quede aïllada. En paraules Pastor el nostre projecte està pensat en l’interès general per això busquem i volem allò que més beneficie als nostres veïns i veïnes.

La candidata del PP a la ciutat d’ONTINYENT s’ha mostrat novament contenta per l’equip de treball que el PP ontinyentí ha sabut conformar, perquè és un candidatura molt equilibrada i, sobre tot molt il•lusionada per Ontinyent.

L’alcaldable dels populars considera molt important el fet que siga la primera llista cremallera de la història del PP a les municipals de la ciutat, així com la gran renovació de persones que es presentem on es combina experiència i joventut, de partit i professional, així com que als llocs d’eixida destaquen tres dones independents.

Publicado en Local 06 / 05 / 2019