Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El PSPV-PSOE de Xàtiva presenta la candidatura per a guanyar el 26 de maig

En l’acte, que tindrà lloc el dissabte 4 d’abril, a les 19:00h, als Jardins del Palasiet, es donaran a conèixer a totes i tots els integrants que acompanyaran a Cerdà en la llista socialista per a les eleccions municipals

El PSPV-PSOE de Xàtiva presentarà la candidatura íntegra que acompanyarà a Roger Cerdà a les eleccions municipals del 26 de maig, el dissabte 4 de maig, a les 19:00h, als Jardins del Palasiet de Xàtiva. Amb aquest acte el partit socialista vol mostrar a la ciutadania l’equip de persones, amb perfils de tots els àmbits, en el que tant l’Executiva com l'Assemblea local socialista han confiat per a guanyar els comicis locals i seguir canviant la vida de les persones a través del govern de la ciutat.

La llista de la candidatura està formada per 21 persones, encapçalada per Roger Cerdà, candidat a revalidar l’alcaldia. Posteriorment destaquen en llocs d’eixida la continuïtat de Xelo Angulo, secretària general del PSPV-PSOE de Xàtiva i actual tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social, Nacho Reig, vicesecretari general del PSPV-PSOE de Xàtiva, i actual tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Serveis Públics, Pedro Aldavero, actual regidor d’Esport, Lena Baraza, presidenta de Joves Socialistes del País Valencià, secretaria generar de Joves Socialistes de Xàtiva i actual regidora de Joventut i Falles, i Mariola Sanchis, actual regidora de Turisme i Seguretat Ciutadana.

Com a novetats, es remarca la incorporació, també en llocs d’eixida, de Raquel Caballero, professora de secundaria, Ricardo Martínez, tècnic informàtic i persona vinculada al món de les falles, Reme Sinisterra, autònoma i presidenta de les Ames de Casa, José Vicente Benavent, fisioterapeuta en l’hospital Lluís Alcanyís i professor de la Universitat Internacional de València, i Pepe Giménez, tècnic en l’hospital d’Alcoi i president de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Nord-Oest. La resta de persones que integren la candidatura destaquen per provindre de diferents àmbits socials, culturals, etc. de la ciutat, així com per la diversitat d’edats.

El PSPV-PSOE de Xàtiva aspira a ser el partit més votat, ampliant de manera contundent el seu resultat respecte a les eleccions de 2015, en els propers comicis municipals, revalidant així l'alcaldia i el govern per continuar treballant per millorar la vida de les persones amb rigor social i econòmic, honestedat i humilitat.

Publicado en Local 03 / 05 / 2019